1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota na 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu
Toyota na 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu
0

Toyota na 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu

188
0
Podelite sa prijateljima:

Sajamska ponuda uz velike uštede i odlične uslove finansiranja!

Rav4 benzin, dizel ili hibrid – po istoj ceni!

Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca već od 10.februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.

Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso.
Za kupovinu modela Aygo i Yaris, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za Corollu, Auris i Verso za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.

Yaris u ovom trenutku „startuje“ s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i Luna sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme Stella, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7” ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.

Yaris je u ponudi i u specijalnom izdanju BiTONE (sve Bi-TONE verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). Dostupan je u tri boje: biserno bela sa sivom unutrašnjošću; metalik crvena s crnom unutrašnjošću i metalik bronzana u toplo-sivim tonovima unutrašnjosti. U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.

U novoj sajamskoj ponudi je i Auris 1.33 VVT-i Terra po ceni od 12.990 evra.

Nova, redizajnirana Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 15.990 evra, što je 1.510 evra manje nego u redovnom cenovniku. U opremi ove verzije su, između ostalog, automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 – 7″ ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® sistem telefoniranja i prenos muzike, kamera za vožnju unazad, tempomat
Itd.

Specijalni sajamski uslovi prodaje važe i za sve pogonske jedinice raspoložive u modelu Rav4: vozila s benzinskim i dizel motorima ili hibridnim sistemom, s paketima opreme Limited/Elegant/Executive, prvi put po se nude po istoj ceni!

Specijalni uslovi važeći su do kraja marta, za ograničene količine vozila.

(188)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments