1. Home
  2. Vesti
  3. Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
0

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

117
0
Podelite sa prijateljima:

Opelov štand na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu otvorio je direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović. Pred publikom i novinarima šef Opela za ovaj region govorio o bitnim stvarima koje su se nedavno dogodile, ali i o važnim događajima koji nas čekaju u bližoj budućnosti.

Najveći deo njegovog govora odnosio se na novu Opelovu perjanicu koja je svetsku premijeru doživela pre samo dve nedelje u Ženevi. Posle nove Astre, koja je svetsku pretpremijeru imala u Beogradu, ovaj nemački proizvođač našoj publici ponovo daje privilegovan status kada je reč o prikazivanjima najvažnijih modela iz njihove flote, što govori o važnosti našeg tržišta za Opel. Činjenica je da je Opel povećao prodaju u prethodnoj godini na Evropskom, ali i na domaćem tržištu.

Cene nove Opel Insignije Grand Sport startuju od 20.080 evra.

Potpuno nova Opel Insignia je u izuzetno dobroj formi. Poseduje izraženiju sportsku eleganciju velikog kupea nego što je to bio slučaj kod prethodne generacije. Njena kompletno nova arhitektura je čini beskompromisno prostranom. Bezbednost koju nudi je za primer, a komfor opravdava status istinske perjanice. Ne samo što Insignia impresionira svojim spoljašnjim linijama koje oduzimaju dah i „wellness“ atmosferom unutar kabinskog prostora, već ona pruža i najširi spektar inteligentnih tehnologija, počev od Opel IntelliLux LED® matriks farova i veoma sofisticiranog pogonskog sistema na sve točkove sa vektorisanjem obrtnog momenta, pa do ultramodernih sistema vozačke asistencije i prefinjenog „head up“ displeja.

(117)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments