1. Home
  2. Vesti
  3. Renault i Dacia na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
Renault i Dacia na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu
0

Renault i Dacia na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

312
0
Podelite sa prijateljima:

Renault na beogradskom Sajmu Automobila 2017. premijerno predstavlja novi Renault Koleos, zvezdu ženevskog i pariskog salona automobila. Takođe, posetioci će videti i nedavno lansirane modele – novi Renault Scenic i novi Renault Megane GrandCoupe.
Renault će takođe predstaviti celu obnovljenu paletu putničkih i komercijalnih vozila.
Na štandu francuske marke, kada je reč o putničkim vozilima, u Hali 1 biće izloženi svi modeli Renaultove palete: dobro poznati gradski automobili Twingo i Clio, mali krosover Captur i njegov veći brat Kadjar, veliki luksuzni krosover Espace i raskošna limuzina Talisman, kao i kompakt srednje klase Megane.
Na štandu će posebno zablistati nedavno lansirani modeli Renault Scenic i Renault Megane GrandCoupe, koji su na naše tržište stigli u decembru 2016. A kao „šlag na tortu“, posebna zvezda na štandu biće novi Renault Koleos, koji će posle salona automobila u Parizu i Ženevi premijerno biti prikazan i kod nas, a čija prodaja se očekuje na jesen.
Na štandu komercijalnih vozila u Hali 4 Renault će izložiti i nekoliko najreprezentativnijih modela svojih dostavnih vozila, pa će tako biti prikazani mali gradski dostavni auto Renault Clio Societe, Kangoo Express Maxi, Master furgon, Master šasija i putnički Trafic.

Dacia na Salonu automobila u Beogradu predstavlja osveženu gamu svojih vozila

Dacia će na 53. Medjunarodnom Sajmu Automobila u Beogradu u Hali 1 predstaviti potpuno osveženu gamu svojih najupečatljivijih modela, među kojima će glavna zvezda biti Logan MCV Stepway koji će ovom priliku doživeti svoju premijeru na našem tržištu. Pored MCV-a, na štandu će se predstaviti i bestseleri Dacijine game – Sandero u verziji Ambiance i Sandero Stepway u novoj limitiranoj verziji Freedom, koja predstavlja „nadogradnju“ na dobro poznatu verziju Stepway. Na štandu će takodje biti izložen i Duster u verziji Laureat, jedan od Dacijinih najprodavanijih modela. U Hali 4 Dacia će takođe predstaviti i svoja komercijalna vozila Dokker Van i Dokker N1.

(312)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments