1. Home
  2. Vesti
  3. Mitsubishi odložio lansiranje nove verzije Outlandera i Outlandera Sport
Mitsubishi odložio lansiranje nove verzije Outlandera i Outlandera Sport
0

Mitsubishi odložio lansiranje nove verzije Outlandera i Outlandera Sport

136
0
Podelite sa prijateljima:

Mitsubishi je odložio lansiranje nove verzije Outlandera i Outlandera Sport jer želi da istraži mogućnost podele komponenti sa Nissanom.

Naime, Nissan bi mogao da podeli arhitekturu i platformu Nissan Roguea i Rogue Sporta (X-Trail) sa Mitsubishijem. Ovaj potez bi bio deo plana kojeg je postavio Karlos Gon u cilju uštede 49 milijardi jena (400 miliona evra) u narednoj fiskalnoj godini. Plan podrazumeva podelu komponenti, zajedničku proizvodnju kao i druge zajedničke napore. Dolazak Outlandera je zakazan za 2019. godinu (moguće i početak 2020.), dok Outlander Sport neće stići pre 2020. godine.

Mada Mitsubishi nije zvanično potvrdio odlaganje, kompanija je saopštila da revidira planove u vezi sa svojim proizvodima. „Mi sada razmatramo mogućnosti što se naših budućih proizvoda tiče, da bismo maksimizovali efekat sinergije koju donosi alijansa“, rekao je portparol kompanije Tecuđi Inue. „Sve će biti objavljeno u odgovarajuće vreme.“

Ono što je poznato je da Mitsubishi planira da smanji Outlander Sport i poveća Outlander. To će napraviti prostora za još jedan model – Mitsubishi Eclipse Cross, koji će doći u formi modernog kupe-krosovera i pozicionirati se između dva prethodno navedena. Eclipse Cross će u evropske prodajne salone stići ove jeseni.

(136)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments