1. Home
  2. Video
  3. I Matijas Miler (CEO Volkswagen AG-a) ponekad provoza drugi automobil
I Matijas Miler (CEO Volkswagen AG-a) ponekad provoza drugi automobil
0

I Matijas Miler (CEO Volkswagen AG-a) ponekad provoza drugi automobil

289
0
Podelite sa prijateljima:

Međutim, ovaj VW delija nikada!

Mladić Vukadin Majkić (1946.), stalno nastanjen u ataru Borča Greda, svoj životni vek je proveo držeći u rukama volan automobila samo jednog proizvođača – Volkswagen AG-a.

U njegovom životu sve je bilo varijabla – prebivalište (rodna Bosna naravno, Hrvatska, Nemačka, Srbija), harmonike (Guerrini i Dalape), bračne drugarice (neću da nabrajam, ali verujte nam)…

 

Jedina konstanta je do njega dolazila u VW obliku:

A između:

  • 3 primerka Golfa 1 – (boje čokolade, beli i plavi)
  • 4 primerka Golfa 2 – (beli, tamno plavi, bordo, beli)
  • 7 primeraka Pola – (beli, plavi, crni, sivi, crni, crveni, crni)

Od svih ovih automobila, jedino su plavi primerci imali dizel agregate, a bela boja je očito omiljena boja VW delije iz atara Borča Greda. Interesantno je da su svi primerci VW Pola kupljeni u Autokomerc d.o.o., Beograd.

U dubokoj veri da će odgovorni u nemačkom gigantu prepoznati postojanu strast ovog fanatika, naš VW delija prikuplja dokumentaciju o vlasništvu svih 16 automobila koje je posedovao (od kojih su samo prva dva bili polovni – mlad organizam a prihodi niski) i šalje gospodinu iz naslova:

APLIKACIJU ZA RESTILIZOVANI GOLF 7 KAO NAGRADU ZA VERNOST

AutoRepublika prati razvoj situacije, navija za Vukadina i restilizovanog Golfa 7.

Zato što:

  • Veliko je pitanje dokle će nadležni organi dozvoliti Majkiću da poseduje vozačku dozvolu (s obzirom na • to da je rođen u prvoj polovini prošlog veka),
  • 43 godine vernosti nije malo
  • VW – pokaži veličinu i investiraj jednog Golfa 7 u vašeg celoživotnog promotera!

(289)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments